Νεα της αγορας

Και εγένετο ΟΤΕ-ΤV. Επιτέλους!!!

Με περίπου δύο χρόνια καθυστέρηση, η ΟΤΕ-TV ξεκίνησε με «soft launch» από αυτή την εβδομάδα και οι εκτιμήσεις είναι ότι θα μπει σε κανονική λειτουργία σε 2-3 εβδομάδες. Όπως έχουμε προαναφέρει θα υπάρχει ποικιλία πακέτων και τιμών, που θα φτάνουν μέχρι τα 28 ευρώ. Το κανονικό λανσάρισμα θα υποστηριχθεί με εκτεταμένη διαφημιστική καμπάνια, ενώ με δεδομένο ότι «το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς» και το ποδόσφαιρο είναι «ο βασιλιάς των σπορ» αναμένεται να γίνει μάχη για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Champions League.
Το κόστος δεν είναι διόλου αμελητέο, αφού για το Champions League μέχρι τώρα ανέρχονταν στα 10 εκατομμύρια ευρώ και για το Europa League στα 2,5 εκατομμύρια. Στην κούρσα της απόκτησης δεν είναι μόνοι και η μάχη προβλέπεται σκληρή, αφού ο νέος ξέρει τους κανόνες αλλά ο παλιός τις εξαιρέσεις. Τη Δευτέρα κατατέθηκαν οι προσφορές και ίσως και σήμερα να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Τίποτα δεν αποκλείει να είναι κερδισμένοι και οι δύο μονομάχοι, αν και ο ένας έχει κάθε λόγο να ζορίζεται περισσότερο.
Στη Nova π.χ. δεν ανησύχησαν για το λανσάρισμα θεωρώντας ότι όσο παραμένουν Ολυμπιακο-νίκες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Αντίθετα ετοιμάζουν «με πάθος» το νέο τους πρόγραμμα, που κρύβει πολλές εκπλήξεις. Παράλληλα κυκλοφόρησαν παραλλαγές του «Nova in a box» για όλες σχεδόν τις ομάδες. Θρύλος in a box vs Πανάθα in a box!!! (Weekly Telecom)