Νεα της αγορας

Ειδική προβολή 1ου επεισοδίου του «Δια Ταύτα» από τον ΟΤΕ TV

Όπως μας ενημέρωσε με δελτίο τύπου ο ΟΤΕ: Το 1ο επεισόδιο της πολυαναμενόμενης νέας σειράς του Λάκη Λαζόπουλου, «Διά Ταύτα», που θα προβληθεί το Νοέμβριο αποκλειστικά στο OTE Cinema 2, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι συνδρομητές του OTE TV, σε ειδική προβολή, μαζί με συντελεστές της σειράς, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στα Village Cinemas στο The Mall Athens, στο Μαρούσι.
Μέσω διαγωνισμού, ο OTE TV προσφέρει 200 διπλές προσκλήσεις αποκλειστικά για τους συνδρομητές του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το γραπτό μήνυμα «ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ» στο 54260 , έως τις 16 Οκτωβρίου, προκειμένου να μπουν στην κλήρωση για μία από τις προσκλήσεις.     
Η νέα δικαστική κωμική σειρά του Λάκη Λαζόπουλου, «Δια Ταύτα», κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στον OTE TV τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 10 το βράδυ, στο κανάλι OTE Cinema 2 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα.
Ο OTE TV είναι συμπαραγωγός της σειράς σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
Ο ΟΤΕ TV διαρκώς εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με νέο συναρπαστικό περιεχόμενο σε αποκλειστικότητα, ενώ συνεχίζει τα ειδικά προνόμια για τους συνδρομητές του. © Κώστας Παπαζαχαρίου (14/10/2013)