Νεα της αγορας

Ο ANTENNA EUROPE στην τελική τριάδα για τα Τηλεοπτικά Βραβεία

Ο ANTENNA EUROPE, το ευρωπαϊκό τηλεοπτικό κανάλι του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, προκρίθηκε στην τελική τριάδα των φετινών Τηλεοπτικών Βραβείων HOT BIRD, για την κατηγορία "National Window" («Εθνικό Παράθυρο»). Τα βραβεία θα ανακοινωθούν και θα απονεμηθούν στο Scuola Grande di San Giovanni Evangelista, στη Βενετία, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008. Από το 1998, τα Τηλεοπτικά Βραβεία HOT BIRD™ τονίζουν τη σημασία που δίνουν οι Eutelsat και Eurovisioni στην ύπαρξη θεματικών καναλιών στο σημερινό τηλεοπτικό τοπίο. Μαζί με τον ANTENNA EUROPE, υποψήφια στην κατηγορία “NationalWindow” είναι το γιαπωνέζικο κανάλι JSTV (Japan Satellite Television) και το ρουμάνικο TVR International, αφήνοντας εκτός τριάδας γνωστά κανάλια όπως τα RAI Italia, Channel One Russia, καθώς και την περυσινή νικήτρια Deutsche Welle.

Ο ANTENNA EUROPE φέρνει τα καλύτερα ελληνικά προγράμματα στα σπίτια χιλιάδων Ελλήνων που ζουν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Προβάλλοντας ζωντανά όλα τα ελληνικά προγράμματα του ANT1 TV, ο ANTENNA EUROPE μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, σημαντικούς αγώνες του Κυπέλου UEFA, τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις του Ελληνικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ (εντός έδρας αγώνες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Άρη, και Πανελληνίου), ελληνικές ταινίες, παιδικά προγράμματα, τις πιο δημοφιλείς σειρές και το Δελτίο Ειδήσεων του ANT1 Κύπρου, καθώς και ειδικές παραγωγές μόνο για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ANTENNA EUROPE στο τηλέφωνο: +49 1805 22 31 36 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.antennaeurope.gr.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ