Επίγειοι δέκτες για εξοχικά!

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Καλοκαίρι με πλήρης γκάμα επίγειων ψηφιακών δεκτών από την Ψηφιακή Τεχνολογία, ώστε να καλύψετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες του εξοχικού σας. Ας δούμε 3 επιλεγμένες προτάσεις επίγειων δεκτών από την μεγάλη γκάμα της Ψηφιακής Τεχνολογίας.


Golden Media Mania 810 HD: HD δέκτης με ελληνικά μενού, υποστήριξη DVB-T2 και υψηλή γερμανική ποιότητα κατασκευής. Διαθέτει θύρα USB για εγγραφή προγραμμάτων σε εξωτερικούς δίσκους USB και ισχυρή λειτουργία Media player για προβολή φωτογραφιών, μουσικής και video. Διαθέτει εξόδους HDMI και Scart!
Digitalbox HDT-550: HD δέκτης με ελληνικά μενού, υποστήριξη DVB-T2 και τηλεχειριστήριο εκμάθησης Mini TV 2 προς 1. Διαθέτει μεταλλικό κουτί, πλήκτρα και οθόνη στην πρόσοψη και εξόδους HDMI και Scart. Διαθέτει θύρα USB για PVR και Multimedia Player με υποστήριξη αρχείων AVI, MKV, MP4, κ.ά.
Digitalline HD-440 RF: HD δέκτης με θύρα HDMI και οθόνη για προβολή του τρέχοντος προγράμματος. Διαθέτει ενσωματωμένο RF Modulator, ακόμη και για τα HD κανάλια και έξτρα τηλεχειριστήριο Mini-TV, ενώ μπορεί να δεχθεί έτοιμη λίστα καναλιών από στικάκι. Διαθέτει θύρα USB για PVR και Multimedia Player με υποστήριξη αρχείων AVI, MKV, MP4, κ.ά. Θωρείται ιδανικός για χρήση σε ξενοδοχεία.

Ψηφιακή Τεχνολογία, τηλ.: 210-8835300.