Η Ψηφιακή Τηλεόραση Φεβρουαρίου 2018 στα περίπτερα

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Γράφει ο/η: Κώστας Παπαζαχαρίου

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ούτε το νέο τεύχος είναι ένα τεύχος «ψυγείο» με συναρμολόγηση θεμάτων σε περιοδικό, αλλά ένα τεύχος...

που ακολουθεί την αγορά, την επικαιρότητα και καταστρώνει την ύλη του, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ρεπορτάζ, όπως αυτό διαμορφώνεται κάθε μήνα.
Αυτό το μήνα λοιπόν το βασικό μας θέμα είναι ένα συγκριτικό τεστ σε 17 images για δορυφορικούς δέκτες UHD, που υποστηρίζουν enigma2. Πρόκειται για ένα συγκεντρωτικό τεστ με όλα τα images enigma2 και τις δυνατότητες του που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Μετά την ψηφιακή τηλεόραση, έρχεται το ψηφιακό ραδιόφωνο. Ήδη είναι στον αέρα ο χάρτης συχνοτήτων και η προκήρυξη του διαγωνισμού για τον παρόχο δικτύου. Το καλύτερο όμως, είναι ότι ξεκίνησαν οι πρώτες εκπομπές DAB+, από το κρατικό δίκτυο της ΕΡΑ. Όλα τα κανάλια της ΕΡΑ εκπέμπουν σε μία συχνότητα, χωρίς «φυσήματα» στην περιοχή της Αττικής. Στο νέο τεύχος αναλύουμε και παρουσιάζουμε τα χαρακτηριστικά της εκπομπής DAB+ της ΕΡΑ, καθώς και τις πρώτες μετρήσεις του σήματος με πεδιόμετρο.
Το 2ο κλαδικό συνέδριο – έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης ATHENS ELECTRONIX 2018είναι γεγονός. Η μεγάλη γιορτή της αγοράς ανοίγει τις πύλες της, στο σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου στο πολιτιστικό κέντρο ΔΑΙΣ στον Παράδεισο Αμαρουσίου στην Αθήνα. Διαβάστε πληροφορίες για την όλη διοργάνωση καθώς και τα ονόματα των εταιριών που θα συμμετέχουν.
Η τεχνολογία προχωράει και όπως τα κινητά τηλέφωνα και οι άλλες συσκευές ευρείας κατανάλωσης βελτιώνουν τις δυνατότητες τους, έτσι και οι δορυφορικοί δέκτες. Πλέον τα «ακριβά» κομμάτια της αγοράς διαθέτουν tuners με τεχνολογίες DVB-S2X και FBC. Διαβάστε τι περισσότερο προσφέρουν αυτά τα νέα tuners σε σχέση με τα παραδοσιακά, πώς μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε καλύτερα, καθώς και ποια μοντέλα διατίθενται στην αγορά. 
Όσο αφορά τα τεστ του μήνα, σίγουρα ξεχωρίζει ο διαμορφωτής HDMI σε DVB-T της Satlink. Ο ST-6503, παρότι αποτελεί τον οικονομικότερο HDMI διαμορφωτή στην αγορά, είναι αρκετά καλά εξοπλισμένος και διαθέτει χαρακτηριστικά, όπως display, που συναντάμε μόνο σε ακριβότερα μοντέλα.
Το TV Vlaaderen είναι ένα ολανδόφωνο βελγικό πακέτο που απευθύνεται στους φλαμανδούς και φυσικά κυκλοφορεί και στην χώρα μας. Εκπέμπεται κυρίως από τον Astra 23,5Ε, αλλά διαθέτει κανάλια και στον Astra 19,2E και διατίθεται στην αγορά μέσω CI+ Module.
Και αυτό το μήνα το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση έρχεται ζωντανό, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις και με όλα τα νέα προϊόντα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον της αγοράς.
Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Καλές λήψεις!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ
17 Enigma2 images για UHD δέκτες
Ποιο αναδεικνύει καλύτερα τις δυνατότητες του UHD δέκτη σας;

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Το νεότερο πρότυπο Ψηφιακής Ραδιοφωνικής Εκπομπής DAB+
Οι πρώτες εκπομπές στην Ελλάδα από την ΕΡΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ATHENS ELECTRONIX 2018
2ο πανελλαδικό συνέδριο – έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
DVB-S2X & FBC tuners
Η νέα γενιά των δορυφορικών tuners

ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ

SATLINK ST-6503
Ο οικονομικότερος HDMI διαμορφωτής DVB-T

TV VLAANDEREN
Ολλανδόφωνο βελγικό δορυφορικό πακέτο


EDITΟRIAL

ΑΠΟΨΕΙΣ

MEDIA TRANSMITTER

NEWS

SAT&ZAP

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ


ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ


Πηγή: Δελτίο τύπου Ψηφιακή Τηλεόραση

© Κώστας Παπαζαχαρίου (24/1/2018)