Κλείνει το κανάλι του Καρατζαφέρη αλλά αυτός «ξαναχτυπά»

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Δεν τα παρατάει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Ο τηλεοπτικός σταθμός AΡΤ διανύει την τελευταία του περίοδο ως ανοιχτός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας και σε λίγο καιρό αναμένεται να κλείσει. Οι άνθρωποι του καναλιού δε συμμετείχαν στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας γενικού τύπου και ο σταθμός...

θα πρέπει να σταματήσει να εκπέμπει.

Παρόλα αυτά ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής του ψάχνει τρόπους να κρατήσει ανοιχτό τον σταθμό με άλλη μορφή και έχει επιστρατεύσει τεχνικούς να ερευνήσουν τις δυνατότητες που δίνει η τεχνολογία για έναν σταθμό που θα παίζει διαδικτυακά.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ψάχνει τρόπο να εμφανίζεται σε καθημερινή βάση όπως έκανε και στις δύο προηγούμενες μορφές του καναλιού (Telecity, Τηλεάστυ). Για να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για να λειτουργήσει το νέο project, συμμετέχουνοι σπουδαστές της σχολής δημοσιογραφίας που ο ίδιος δημιούργησε και δεν αποκλείεται να στελεχώσουν τον νέο φορέα που θα δημιουργηθεί.

Η κίνησή του αυτή θυμίζει την «TV Press» που είχε ο ίδιος δημιουργήσει τη δεκαετία του 80 και μοίραζε στα σπίτια βιντεοκασέτες με συμπληρωματικά ρεπορτάζ και ειδήσεις που δεν μπορούσαν να βρουν οι τηλεθεατές στη δημόσια τηλεόραση.

Πηγή: Dailymedia

Κώστας Παπαζαχαρίου (12/2/2018)