ΑΝΤ1: Tα σχέδια, η υπομονή και ο πανικός για την «επόμενη μέρα»

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι «χαμένος» της σεζόν θα ανακηρυχθεί ο σταθμός του Αμαρουσίου αφού μετά την πρωτιά του τους πρώτους μήνες, με το «πάγωμα» στο πρόγραμμά του την αρχή του χρόνου κατέληξε να πιάνει... πολικές θερμοκρασίες στους πίνακες τηλεθέασης. Μετά δε και την εμφάνιση στους τηλεοπτικούς δέκτες του...

«Game of Love» δικαιολογημένα φαίνεται να έχει… χαθεί η μπάλα στον ΑΝΤ1 προσπαθώντας να γίνουν… viral έστω και με αρνητικά σχόλια για το εν λόγω πρόγραμμα. Ωστόσο φαίνεται πως η κατάσταση στο Μαρούσι δεν είναι και τόσο… σε πανικό και γνωρίζοντας τα λάθη προσπαθούν να προετοιμάσουν την «επόμενη μέρα».

Αντιλαμβανόμενοι ότι το «παιχνίδι» ακόμα και μέσα από το «Game of Love» δεν μπορεί να γυρίσει χαράζουν τη στρατηγική για την επόμενη σεζόν που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου αυτό που έχει τονιστεί στις συσκέψεις των υψηλόβαθμων στελεχών είναι με στόχο «όλη την οικογένεια, με κανονικούς ανθρώπους… για κανονικούς ανθρώπους». Τι σημαίνει αυτό; Ένα πρόγραμμα που θα περιέχει τα πάντα… για όλους: ριάλιτι με παιχνίδια δράσης, όπως το «Ninja Warrior» που όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit εξασφάλισαν, αλλά και χαλαρά παρεΐστικα τηλεπαιχνίδια συνεχίζοντας το «Ρουκ Ζουκ» και το «Still Standing», μέχρι και.. πάντρεμα των δύο παραπάνω, όπως το ριαλιτο-παίχνιδο «The Wall. Στο σχεδιασμό όμως της «επόμενης μέρας» το κανάλι του Αμαρουσίου δεν θα αγνοήσει και την παραγωγή εγχώριας μυθοπλασίας σε τόσο… όσο, αφού για την αρχή της σεζόν θα εντάξουν στο πρόγραμμά τους μία καθημερινή σειρά και δύο εβδομαδιαίες. Ενώ ακόμα μελετούν  σενάρια και προτάσεις η μία από αυτές έχει πάρει ήδη το «πράσινο φως» και πρόκειται για την «Ταβέρνα του Πέπε», ιδέα που έρχεται από την Ισπανία και θα αποδώσουν στα καθ΄ ημάς οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς, οι σεναριογράφοι που μεταξύ άλλων έχουν χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό και τον απολαυστικό «Αστέρα Ραχούλας» που πρόβαλε ο ALPHA.

Ο μήνας αυτός, ο Μάιος θεωρείται καθοριστικός για το σχεδιασμό της «επόμενης μέρας» στον ΑΝΤ1 καθώς θα εγκριθεί το κόστος της πρώτης περιόδου της επόμενης σεζόν και σύμφωνα με αυτόν θα αποφασιστεί τι τελικά θα δει το… τηλεοπτικό τοπίο και τι όχι. Κάποιοι στο σταθμό του Αμαρουσίου πάντως εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι όλα θα γίνουν με ψυχραιμία και προγραμματισμό γνωρίζοντας ωστόσο ότι είναι δύσκολο να κάνουν τους τηλεθεατές να επιστρέψουν στη συχνότητα οπότε ό,τι γίνει πρέπει να γίνει –κυρίως- με υπομονή! Το αν τελικά επικρατήσει η υπομονή ή… ο πανικός θα το διαπιστώσουμε κυρίως μετά την πορεία τους πρώτους μήνες της επόμενης σεζόν, τότε που στο κανάλι του Αμαρουσίου συνηθίζουν να… χύνουν το γάλα…!

Πηγή: Newsit

Κώστας Παπαζαχαρίου (15/5/2018)