Το Netflix ξεκίνησε το λανσάρισμα Έξυπνων Λήψεων

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Γράφει ο/η: Κώστας Παπαζαχαρίου
Ακόμα πιο έξυπνες λήψεις από το Netflix. Από τη στιγμή που παρουσιάσαμε τη λειτουργία λήψης το 2016, ένα πράγμα αποδείχτηκε: ότι τα μέλη λατρεύουν να κατεβάζουν και να απολαμβάνουν το Netflix εν κινήσει. Στις καθημερινές διαδρομές, στα ταξίδια ή απλώς σε μέρη με ακριβή ή ασταθή πρόσβαση στο Internet, η δυνατότητα λήψης επιτρέπει στα μέλη μας να παίρνουν τις ιστορίες τους μαζί τους, όπου κι αν πηγαίνουν. Σήμερα, είναι χαρά μας να σας παρουσιάσουμε τις Έξυπνες λήψεις...
Πλέον, όταν ολοκληρώνετε την προβολή ενός επεισοδίου που έχετε κατεβάσει, οι Έξυπνες λήψεις θα το διαγράφουν και, στη συνέχεια, θα πραγματοποιούν αυτόματα λήψη του επόμενου επεισοδίου. Εσείς βλέπετε, εμείς αναλαμβάνουμε όλη τη δουλειά.
 
Ξέρουμε πόσο εκνευριστικό μπορεί να είναι να πρέπει να ανατρέξετε σε όλες τις εφαρμογές σας και να διαγράψετε αρχεία που δεν χρειάζεστε πλέον. Καταλαβαίνουμε επίσης ότι, όσον αφορά το Netflix, όσο πιο γρήγορα έχετε πρόσβαση στο επόμενο επεισόδιο που θέλετε να δείτε, τόσο το καλύτερο. Είτε πρόκειται για έξυπνη λήψη είτε για προβολή ενός κλιπ για κινητά, γνωρίζουμε ότι το καλύτερο στοιχείο του Netflix είναι ότι μπορείτε να συνδέεστε με τις αγαπημένες σας ιστορίες πιο εύκολα και πιο διασκεδαστικά.
 
Θέλουμε επίσης να υπογραμμίσουμε ότι η παροχή περισσότερου ελέγχου στους καταναλωτές όσον αφορά την εμπειρία ψυχαγωγίας τους βρίσκεται στον πυρήνα όλων των ενεργειών μας και τα μέλη μπορούν να επιλέγουν πότε θέλουν να χρησιμοποιούν τις Έξυπνες λήψεις. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της δυνατότητας Έξυπνων λήψεων μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Ελπίζουμε να τις απολαύσετε! Οι Έξυπνες λήψεις είναι αρχικά διαθέσιμες σε κινητά και tablet Android.
 
– Κάμερον Τζόνσον, Διευθυντής Καινοτομίας Προϊόντων
 
Πηγή: Ανακοίνωση  Netflix
 
© Κώστας Παπαζαχαρίου (11/7/2018)