Η Ψηφιακή Τηλεόραση Αυγούστου 2018 στα περίπτερα

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Γράφει ο/η: Κώστας Παπαζαχαρίου

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό SecurityReport, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Στο νέο τεύχος θα βρείτε πλούσια ύλη, με πρωτότυπα θέματα, αποκλειστικές ειδήσεις από την επικαιρότητα και τεστ με τα καλύτερα...

προϊόντα του.
Η νέα υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης της Wind ήρθε για να ταράξει τα νερά στην αγορά. Στο κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού θα δείτε τι κάνει τη Wind Vision να ξεχωρίζει από τις παρόμοιες υπηρεσίες των άλλων εταιρειών. Ο Χάρης Ματθαίου σας αναλύει τους 10 λόγους, για τους οποίους πρέπει να την επιλέξετε.
Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και μουσική ηχεί από παντού. Έτσι, η δημοσιογραφική ομάδα της Ψηφιακής Τηλεόρασης έκρινε απαραίτητο να σας παρουσιάσει τα μουσικά δορυφορικά κανάλια, προκειμένου να κάνετε λήψεις γεμάτες νότες.
Τον μήνα αυτό, τα προϊόντα που δοκιμάσαμε και σας παρουσιάζουμε είναι ο επίγειος ψηφιακός δέκτης της Technisat, DIGIPAL ISIO HD, με υποστήριξη HbbTV και η κορυφαία κεραία της Fraccaro, Elika Pro, που πραγματικά ''μυρίζεται'' το σήμα. Τέλος όσο αφορά την αγορά headends, αυτό το μήνα σας παρουσιάζουμε τις δύο νέες φέτες της IKUSI, HTL-STC & HTL-TT2, που αποτελούν τους νέους διπλούς transmodulators της εταιρία για την σειρά ClassA.

Όπως πάντα,η Ματίνα Παπαχριστούδη μας ενημερώνει για τις εξελίξεις στο χώρο των media, ενώ ο Νίκος Μποζιονέλος δίνει την αθλητική του νότα στις σελίδες του περιοδικού.
Ελπίζουμε το νέο τεύχος της Ψηφιακής Τηλεόρασης να γεμίσει ευχάριστα και επιμορφωτικά τον ελεύθερο χρόνο σας.
Καλές λήψεις!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
WIND VISION
10 λόγοι για να την επιλέξετε!

ΛΗΨΕΙΣ
Tα δορυφορικά μουσικά κανάλια

ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ

OCTAGON SX88
Με υποστήριξη H.265/HEVC και …κρυφές δυνατότητες!

TechniSat DIGIPAL ISIO HD
Επίγειος ψηφιακός δέκτης με υποστήριξη HbbTV

FRACARRO Elika PRO
Κορυφαία κεραία που “μυρίζεται” το σήμα

IKUSI HTL-STC & HTL-TT2
Νέοι διπλοί Transmodulators της σειράς ClassA

 

EDITΟRIAL

ΑΠΟΨΕΙΣ

MEDIA TRANSMITTER

NEWS

SPORT+

SAT&ZAP

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ

Πηγή: Δελτίο τύπου Ψηφιακή Τηλεόραση 

© Κώστας Παπαζαχαρίου (19/7/2018)