Τα σενάρια για την πρεμιέρα του Open

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το κανάλι μπαίνει σε νέα εποχή. Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη πρεμιέρα του νέου προγράμματος του Open έχει ξεκινήσει. Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη που θα αλλάξει όνομα θα αλλάξει και φυσιογνωμία με πλήρες πρόγραμμα που έχει ως μόνο στόχο την κορυφή της τηλεθέασης. Το νέο πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 22 Οκτωβρίου και στόχος είναι όλα τα...

προγράμματα να κάνουν εκείνες τις μέρες πρεμιέρα. Το κανάλι θα στηριχθεί τόσο στην ψυχαγωγία, όσο και την ενημέρωση στο νέο του πρόγραμμα.

Παλιά και νέα πρόσωπα του καναλιού θα βρεθούν στις οθόνες μας από 22 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Real» τρία είναι τα σενάρια που εξετάζονται για την έναρξη του νέου προγράμματος στις 22 Οκτωβρίου. Η επίσημη έναρξη, όταν θα κάνει την εμφάνισή του και το νέο όνομα του καναλιού θα γίνει είτε στις 19:00 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη, είτε στις 5:30 το πρωί στην εκπομπή της Αμαλίας Κάντζου και του Βαγγέλη Γιακουμή.

Ένα τρίτο σενάριο θέλει την έναρξη να γίνεται Κυριακή και όχι Δευτέρα. Όποιο από τα τρία σενάρια επικρατήσει το μόνο σίγουρο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» είναι ότι η πρεμιέρα θα έχει εορταστικό χαρακτήρα.

Σημαντικοί καλεσμένοι από τη δημόσια ζωή θα κάνουν ποδαρικό στο νέο κανάλι που θέλει να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα εποχή στην οποία μπαίνει.

 

Πηγή: dailymedia

Κώστας Παπαζαχαρίου (11/10/2018)