Η Apple κυκλοφορεί την έκδοση TVOS 12.1 για το Apple 4Κ και 4ης γενιάς

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Γράφει ο/η: Κώστας Παπαζαχαρίου

Η Apple κυκλοφορεί το tvOS 12.1, το δεύτερο update στο λειτουργικό σύστημα tvOS 12 που σχεδιάστηκε για τα μοντέλα της Apple 4ης και 5ης γενιάς της Apple. Το tvOS 12.1 έρχεται αμέσως μετά την κυκλοφορία του tvOS 12.0.1 και έξι εβδομάδες μετά την έναρξη του tvOS 12 το Σεπτέμβριο. Το tvOS 12.1 μπορεί να μεταφορτωθεί μέσω της τηλεόρασης στην Apple TV με Μετάβαση στο...

System -> Software Update. Οι ιδιοκτήτες της Apple TV που έχουν ενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού θα αναβαθμιστούν αυτόματα στο tvOS 12.1.

Δεν είναι σαφές ποια νέα χαρακτηριστικά ή διορθώσεις σφαλμάτων περιλαμβάνονται στην ενημερωμένη έκδοση του tvOS 12.1. Δεν εντοπίσαμε σημαντικές νέες αλλαγές κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου δοκιμών tvOS 12.1 και δεν υπάρχει αρκετή έκδοση για τις κυκλοφορίες του TVOS, οπότε πρέπει να συνεχιστούν πολλά.

Το tvOS 12.1 ακολουθεί την ενημέρωση tvOS 12, η ​​οποία έχει κυκλοφορήσει με υποστήριξη ήχου Dolby Atmos, zero sign-on και νέα aerial screensavers με International Space Station.

 

© Κώστας Παπαζαχαρίου (31/10/2018)