Αποκλειστικό! Η ΕΡΤ πήρε για τρία χρόνια όλη τη Formula 1, όχι μόνο τα grand prix!

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Και τα grand prix και τις κατατακτήριες και τα δοκιμαστικά... Εδώ και περίπου ένα μήνα είχε γίνει γνωστό ότι η ΕΡΤ απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη Formula 1, όπως είχατε διαβάσει στο dailymedia.gr. Από τη νέα σεζόν μάλιστα και για συνολικά τρεις (2019, 2020 και 2021) η δημόσια τηλεόραση θα μεταδίδει ζωντανά, εκτός από τον grand prix της Κυριακής, και τα ελεύθερα...

δοκιμαστικά καθώς και τις κατατακτήριες δοκιμές!

Πακέτο» που έχει μέχρι φέτος η Cosmote TV ενώ η ΕΡΤ μετέδιδε σε παράλληλη live μετάδοση όλα τα ευρωπαϊκά grand prix και σε μαγνητοσκόπηση τα… υπερατλαντικά.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, μεταξύ άλλων:

«…απόκτηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων μετάδοσης της FORMULA 1) ως προς την απόκτηση των αποκλειστικών δικαιωμάτων τηλεοπτικής και διαδικτυακής (Ίντερνετ και κινητή τηλεφωνία) ζωντανής μετάδοσης από τα μέσα της ΕΡΤ ΑΕ, μόνο για την Ελλάδα, 21 αγώνων της FORMULA 1 για την περίοδο 2019 έως 2021 καθώς και την αποκλειστική μετάδοση των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής και του Σαββάτου μαζί με τις κατατακτήριες δοκιμές».

Αποκλειστικό! Η ΕΡΤ πήρε για τρία χρόνια όλη τη Formula 1, όχι μόνο τα grand prix!

Πόσο κόστισε στην ΕΡΤ το deal; 6 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, , πλέον ΦΠΑ, που θα βαρύνουν αντιστοίχως τους προϋπολογισμούς της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης.

Πηγή: dailymedia

Κώστας Παπαζαχαρίου (7/11/2018)