Το SALONICA ELECTRONIX 2019 αλλάζει στυλ!

Αξιολόγηση Χρήστη: 1 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Γράφει ο/η: Κώστας Παπαζαχαρίου

Το συνέδριο SALONICA ELECTRONIX, που διεξάγεται στις 6 και 7 Απριλίου, στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης, αφουγκράζεται την αγορά και αντιλαμβάνεται τις ανάγκες του σύγχρονου τεχνικού, για αυτό αλλάζει στυλ. Πλέον, στο γενικό πακέτο του συνεδρίου προστίθενται και workshops. Έτσι, οι επαγγελματίες επισκέπτες της Β. Ελλάδας, θα έχουν την δυνατότητα όχι μόνο να ενημερωθούν από κοντά...

για τις τελευταίες εξελίξεις των κλάδων των συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης, αλλά και να δουν στην πράξη πώς ρυθμίζονται και πώς λειτουργούν τα συστήματα και τα προϊόντα που εμπορεύονται. Από την άλλη οι συμμετέχοντες εταιρίες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ workshophs και ομιλιών, ώστε να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Συνδυάζοντας ομιλίες και ζωντανές επιδείξεις προϊόντων, το συνέδριο SALONICA ELECTRONIX φέρνει την διαφοροποίηση που επιζητά η αγορά, αποτελώντας ότι καλύτερο για την επιμόρφωση και τεχνική κατάρτιση των επαγγελματιών, αφού είναι το μόνο που συνδυάζει θεωρία και πράξη.

Πηγή: Δελτίο Τύπου SALONICA ELECTRONIX

© Κώστας Παπαζαχαρίου (14/2/2019)