Σε τροχιά Ολυμπιακών Αγώνων μπαίνει η τηλεόραση

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Στην τροχιά των Ολυμπιακών Αγώνων, ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά, αλλά και τηλεοπτικά γεγονότα διεθνώς μπαίνουν από σήμερα οι τηλεθεατές όλου του κόσμου, αφού μόλις μια εβδομάδα μας χωρίζει από την επίσημη τελετή έναρξης. Και στην Ελλάδα η τηλεοπτική κάλυψη θα είναι εκτενής, αφού οι τηλεοπτικές ώρες μετάδοσης ανέρχονται στις 1056 ώρες συνολικά. Η ΕΤ1, η ΝΕΤ και η ΕΤ3, θα μεταφέρουν τον παλμό όλων των αθλημάτων, που ξεκινούν από τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις περιλήψεις όλων των αγώνων στη βραδινή ζώνη της ΝΕΤ, μετά το δελτίο ειδήσεων. Η ΕΤ3 θα μεταδίδει ζωντανά τους αγώνες ομαδικών αθλημάτων, καθώς και τρεις περιλήψεις. Σε αμιγώς ολυμπιακό κανάλι μετατρέπεται τις ημέρες των Αγώνων το σπορ+, δίνοντας στους τηλεθεατές την ευκαιρία να παρακολουθούν σε 24ωρη βάση όλα τα ολυμπιακά αθλήματα, με ψηφιακό ήχο και εικόνα.

Εξάλλου και όσον αφορά στις μεταδόσεις της συνδρομητικής τηλεόρασης, τα 5 Ολυμπιακά κανάλια της ΕΡΤ (ΕΡΤ Olympics 1, 2, 3, 4, 5 ) από τις 9 έως τις 24 Αυγούστου, θα μεταδίδονται και από τη Nova. Τα τέσσερα από αυτά θα προβάλλουν ζωντανές και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις όλες τις ημέρες, ενώ το πέμπτο θα μεταδίδει τα καλύτερα στιγμιότυπα της ημέρας. Επίσης και όσον αφορά στη συνδρομητική τηλεόραση, τα Eurosport και Eurosport2 θα συμπληρώσουν την κάλυψη των αγώνων με 400 ώρες ζωντανών μεταδόσεων.

Ψηφιακή και ραδιόφωνο

Στο πρόγραμμα μεταδόσεων του Σπορ+ δίνεται έμφαση στις ελληνικές συμμετοχές στα ομαδικά και ατομικά αθλήματα, ενώ θα υπάρξουν και αφιερώματα σε λιγότερο γνωστά ολυμπιακά αθλήματα. Κάθε απόγευμα στις 18.00 και κάθε βράδυ στις 21.00, η εκπομπή "Πεκίνο +" θα μεταφέρει τον παλμό και την ατμόσφαιρα της ζωής στην κινεζική πρωτεύουσα, καθ' όλη τη διάρκεια των Αγώνων.

Παράλληλα, το Πρίσμα+ δίνει δυναμικό "παρών", με ανασκόπηση των κυριότερων αθλητικών γεγονότων κάθε ημέρας, καθώς και την απευθείας μετάδοση των Τελετών Έναρξης και Λήξης, με διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Σε ολυμπιακή τροχιά εξάλλου μπαίνει και η ΕΡΑ Σπορ, το αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ Από τις 04.00 το πρωί έως και τις 18.00 το απόγευμα, η οκταμελής δημοσιογραφική ομάδα της ΕΡΑ σπορ, θα μεταφέρει τον παλμό των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, δίνοντας έμφαση στο στίβο, το μπάσκετ, το πόλο, αλλά και τα ατομικά αθλήματα στα οποία συμμετέχουν Έλληνες αθλητές.

Η συνδρομητική

Εξάλλου και όσον αφορά στις μεταδόσεις της συνδρομητικής τηλεόρασης, τα 5 Ολυμπιακά κανάλια της ΕΡΤ(ΕΡΤ Olympics 1, 2, 3, 4, 5 ) από τις 9 έως τις 24 Αυγούστου, θα μεταδίδονται και από τη Nova.

Τα τέσσερα από αυτά θα προβάλλουν ζωντανές και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις όλες τις ημέρες, ενώ το πέμπτο θα μεταδίδει τα καλύτερα στιγμιότυπα της ημέρας. Επίσης και όσον αφορά στη συνδρομητική τηλεόραση, τα Eurosport και Eurosport2 θα συμπληρώσουν την κάλυψη των αγώνων με 400 ώρες ζωντανών μεταδόσεων, 15 ώρες live καθημερινές συνδέσεις, σε μαγνητοσκόπηση τις σημαντικότερες στιγμές της ημέρας και σχολιασμό από έμπειρους δημοσιογράφους και παλαιούς Ολυμπιονίκες.


NAYTEMPORIKH