Ένα νέο Apple TV με 4K έξοδο ίσως γίνει διαθέσιμο φέτος

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Γράφει ο/η: Κώστας Παπαζαχαρίου

Η Apple δοκιμάζει μια νέα έκδοση του Apple TV που ίσως γίνει διαθέσιμη ακόμη και φέτος αναφέρει με σημερινό του δημοσίευμα το Bloomberg. Η κωδική ονομασία της συσκευής αυτή την στιγμή είναι ‘J105’ και θα αποτελέσει μια λογική αναβάθμιση του τωρινού 4ης γενιάς Apple TV με νέο hardware και την ικανότητα να δίνει 4K αναλύσεις. Σύμφωνα με το...

δημοσίευμα η Apple δοκιμάζει διάφορες ιδέες αυτή την στιγμή για να φέρει μια επανάσταση στην ψυχαγωγία του σαλονιού μέσα σε αυτό και ένα νέο gaming MFI χειριστήριο που μπορεί να κάνει και αυτό την εμφάνιση του με το νέο Apple TV.

"The Apple TV’s software is also less ambitious than originally envisioned. The current model features an iPhone-like app grid, but designers had prototyped more novel interfaces. One idea, dubbed “Intentions” internally, put the four tabs in the center of the screen: three for the Apple TV’s main content types (video, music, and gaming) and one for everything else. Another idea: letting viewers pull up previews of content by hovering on each icon (a feature currently reserved for only a few of Apple’s bundled apps)."

To άρθρο επίσης κάνει λόγο για συνεχής προσπάθειες της Apple στο να βρει την χρυσή τομή με εταιρείες περιεχομένου και την δημιουργία μιας συνδρομής.

Εξάλλου δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η Apple βλέπει και το Apple TV ως ένα hub για το σπίτι όπου όλες οι υπηρεσίες και συσκευές της θα συνομιλούν και θα οργανώνονται με αυτό.

Μέχρι όμως να γίνουν όλα αυτά η Apple είναι πολύ πιθανό για φέτος να μας φέρει ένα 4K Apple TV όπως καταλήγει το δημοσίευμα.

© Κώστας Παπαζαχαρίου (17/2/2017)

Πηγή: Apple World Hellas