Τα πρώτα σημάδια μιας νέας Apple TV με tvOS 11 έκαναν την εμφάνιση τους

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Γράφει ο/η: Κώστας Παπαζαχαρίου

Η Apple παρουσίασε την πρώτη Apple TV – 4ης γενιάς – με εγκατεστημένο το tvOS πριν περίπου ένα χρόνο και έκτοτε δεν είχαμε πολλές φήμες για την επόμενη αναβάθμιση σε θέμα hardware της εν λόγω σειράς. Πλέον όμως ίσως έχουμε τις πρώτες ενδείξεις για ένα μελλοντικό Apple TV μοντέλο που έκανε την εμφάνιση...

του σε logs προγραμματιστών. Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Firi Games – μιας iOS και tvOS εταιρείας παιχνιδιών – μια συσκευή με την κωδική ονομασία “AppleTV 6,2” έκανε την εμφάνιση της σε κάποια logs. Η εν λόγω κωδική ονομασία και σύμφωνα πάντα με την εταιρεία είναι ταυτισμένη με μια IP διεύθυνση σε κοντινή απόσταση από τα κεντρικά γραφεία της Apple κάτι που δείχνει ακόμη περισσότερο πως ίσως έχουμε να κάνουμε με ένα μελλοντικό Apple TV.

Επίσης αξίζει να τονίσουμε πως η κωδική ονομασία του τωρινού Apple TV 4 είναι 5.3 και έτσι το 6.3 αποτελεί μια φυσική αρίθμηση για μια επερχόμενη αναβάθμιση.

Η εν λόγω συσκευή φέρετε να τρέχει το tvOS 11. Αυτή την στιγμή η Apple είναι σε beta έκδοση της tvOS 10.2 έκδοσης και έτσι το tvOS 11 αναμένεται να είναι η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση λογισμικού για το Apple TV.

Αυτή την στιγμή όμως δεν γνωρίζουμε τι μπορεί αν φέρει αυτή η μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού.

Οι φήμες για το επόμενης γενιάς Apple TV είναι πάρα πολύ λίγες. Τον προηγούμενο μήνα το Bloomberg είχε αναφέρει πως η Apple θα κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο που θα φέρει 4K υποστήριξη ένα βασικό χαρακτηριστικό που λείπει είναι η αλήθεια από το Apple TV 4. To δημοσίευμα τότε είχε αναφέρει πως η Apple θα κάνει διαθέσιμη αυτή την συσκευή φέτος και σχετικά νωρίς μέσα στον χρόνο.

© Κώστας Παπαζαχαρίου (17/3/2017)

Πηγή: Apple World Hellas