Και το COSMOTE HISTORY ελεύθερο σε Θράκη-Αιγαίο

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Γράφει ο/η: Κώστας Παπαζαχαρίου

Και το COSMOTE History θα είναι πλέον διαθέσιμο στους κατοίκους της Θράκης και του Αιγαίου από την πλατφόρμα COSMOTE TV για όσους συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επιδότησης αγοράς δορυφορικού εξοπλισμού σε μειονεκτούσες περιοχές. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που εκπόνησε το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για να καλύψει...

με τηλεοπτικό σήμα τις «λευκές περιοχές» χρησιμοποιώντας δορυφορικά πιάτα και υποχρεώνοντας την COSMOTE TV και τη Nova να διαθέτουν ελεύθερα τα προγράμματα των σταθμών εθνικής εμβέλειας.

13.000 νοικοκυριά σε απομακρυσμένες περιοχές των περιφερειακών ενοτήτων Έβρου, Ξάνθης και Ροδόπης που δεν έχουν καλό τηλεοπτικό σήμα ή πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν – ύστερα από αίτηση – εντελώς δωρεάν, δορυφορική πρόσβαση στους μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης μετάδοσης (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ HD, BΟΥΛΗ, ALPHA, ANT1, ΣΚΑΙ, STAR, MEGA, Epsilon TV, Μακεδονία TV, Kontra Channel, Action 24), καθώς και σε περιφερειακά κανάλια, μέσω της πλατφόρμας COSMOTE TV.

Επιπλέον, η COSMOTE TV προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους αποκτήσουν το πακέτο, να παρακολουθούν και τα κανάλια COSMOTE SPORT HD HIGHLIGHTS και COSMOTE HISTORY.

Το πακέτο διατίθεται στο πλαίσιο της «Επιχορηγούμενης δορυφορικής πρόσβασης των μόνιμων κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης».

Οι δικαιούχοι του πακέτου, εκτός από τη δορυφορική πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης χωρίς οικονομική επιβάρυνση, θα αποκτήσουν δωρεάν τον αποκωδικοποιητή, τον απαραίτητο δορυφορικό εξοπλισμό, καθώς και την εγκατάστασή του.

© Κώστας Παπαζαχαρίου (18/5/2017)

Πηγή: Τυπολογίες