Τιμητική διάκριση για τα κανάλια Novasports και το Novasports.gr στα Βραβεία του Ιδρύματος Μπότση!

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος απένειμε το Βραβείο στον Ευγένιο Δαδαλιάρα. Τα κανάλια Novasports, τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας και το site Novasports.gr, τιμήθηκαν στην ετήσια εκδήλωση για την απονομή των 34ων δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση» που...

πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο ο Ευγένιος Δαδαλιάρας.
Ο δημοσιογράφος του Novasports.gr και των καναλιών Novasports τιμήθηκε για «την ανάδειξη της αξίας και την ευαισθητοποίηση της Κοινής Γνώμης για τη δωρεά οργάνων μέσα από μια σειρά ρεπορτάζ που δημοσιοποίησε στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο». Ένα από τα άρθρα του Ευγένιου Δαδαλιάρα στο Novasports.gr, με τίτλο «Ο μεγάλος αγώνας του Άγγελου», αφορά στην προσπάθεια του προπονητή Άγγελου Αναστασιάδη να ενημερώσει την ελληνική κοινωνία για το εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα της δωρεάς οργάνων.
Τα Βραβεία και οι τιμητικές διακρίσεις του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση» απονέμονται κάθε χρόνο σε δημοσιογράφους με σημαντικές επιτυχίες, σε οποιονδήποτε τομέα, σε εφημερίδα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαδίκτυο, φωτορεπορτάζ και οι οποίοι διακρίθηκαν για το σεβασμό τους στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Εδώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση της απονομής των 34ων δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση».

Πηγή: Δελτίο τύπου NOVA

Κώστας Παπαζαχαρίου (19/1/2018)