Το 56ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλι Αιγαίου στα κανάλια Novasports!

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Γράφει ο/η: Κώστας Παπαζαχαρίου

Το ιστορικό Ράλι Αιγαίου «σαλπάρει» με τη Novasports Sailing Team on board! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από την Παρασκευή 19 Ιουλίου έως την Κυριακή 28 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά για 7η συνεχόμενη χρονιά, την εξέλιξη του 56ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Ράλι Αιγαίου. Οι εκπομπές θα προβάλλονται σε πρώτη μετάδοση...

κάθε βράδυ στις 23:00 από το Novasports1HD, από την υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr, καθώς και το κανάλι Novasports στο YouTube. Οι καθημερινές ανταποκρίσεις θα επαναλαμβάνονται από το Novasports24HD από τις 00:30 το βράδυ έως και την επόμενη μέρα στις 17:00 καθώς και σε επανάληψη την επόμενη μέρα στις 18:00 από το Novasports3HD.
Το πλέον ιστορικό ιστιοπλοϊκό γεγονός ανοιχτής θάλασσας, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Ο.Ι.Α.Θ.), θα πλέει για εννέα ημέρες στη διαδρομή Φάληρο - Αστυπάλαια – Μήλος - Σούνιο, μία διαδρομή συνολικά 400 ναυτικών μιλίων. Η Novasports Sailing Team αποτελούμενη από τον Παντελή Λώλη, τις κάμερες εν πλω και την ομάδα παραγωγής των αθλητικών καναλιών της Nova θα μεταφέρουν τις εξελίξεις της ημέρας.
Πριν την έναρξη της διοργάνωσης, την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 23:00 θα προβληθεί η ανασκόπηση του 55ου Ράλι Αιγαίου. Επίσης, μετά τη λήξη των φετινών ιστιοπλοϊών και συγκεκριμένα την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 23:00 θα μεταδοθεί η ανασκόπηση του 56ου Ράλι Αιγαίου με όλες τις μεγάλες στιγμές των αγώνων, τα παραλειπόμενα, αλλά και κυρίως τους τερματισμούς και τις απονομές στους νικητές.

Πηγή: Δελτίο τύπου NOVA

© Κώστας Παπαζαχαρίου (18/7/2019)