Συνδρομητική τηλεόραση από τον ANT1

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ξεκίνησε η συνδρομητική τηλεόραση του ANT1 με την επωνυμία ANT1NEXT, μέσα απο την οποία οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης των αγαπημένων τους τηλεοπτικών σειρών όπως "Μπρούσκο", "Ταμάμ", "Δίδυμα Φεγγάρια" αποκλειστικά μέσα από το Internet πριν παίξουν στην τηλεόραση.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει επίσης ολοκληρωμένα επεισόδια δημοφιλών σειρών και η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 2.99 ευρώ.

Ο ANT1 Next είναι η πρώτη υπηρεσία στην Ελλάδα παρακολούθησης των αγαπημένων σας τηλεοπτικών σειρών αποκλειστικά μέσα από το Internet πριν παίξουν στην τηλεόραση. Η υπηρεσία περιλαμβάνει ολοκληρωμένα επεισόδια δημοφιλών σειρών που προβάλλονται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, τα οποία μπορείς να παρακολουθήσεις στον υπολογιστή, στο laptop, στο κινητό ή, μέσω ίντερνετ, στην τηλεόρασή σου, σε υψηλή ποιότητα και χωρίς διαφημίσεις.

Με την υπηρεσία ANT1 Next απολαμβάνεις τα νέα επεισόδια των αγαπημένων σου σειρών πριν παίξουν στην τηλεόραση καθώς και τα προηγούμενα επεισόδια που προβλήθηκαν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 τις προηγούμενες σεζόν, όποια ώρα θες, όπου και αν βρίσκεσαι. Με μόλις 2.99 ευρώ το μήνα, αρκεί να διαθέτεις σύνδεση στο Internet και ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ο πρώτος μήνας για να δοκιμάσετε την υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν για όλους!

Με τον ΑΝΤ1 Next μπορείς να βλέπεις όποια ώρα θες, μέσω οποιουδήποτε παρόχου / εταιρίας σύνδεσης στο Internet, τις αγαπημένες σου σειρές, φτιάχνοντας το δικό σου πρόγραμμα. 


Είναι πανεύκολο:

  1. Συνδέσου στο Internet.
  2. Κάνε EΓΓΡΑΦΗ στην υπηρεσία και γίνεσαι συνδρομητής/τρια.
  3. Επέλεξε τη σειρά που θες και δες την όπου κι αν είσαι, όποια ώρα θες, σε υψηλή ποιότητα και χωρίς διαφημίσεις.

Μπορείς ακόμα, πολύ εύκολα, να απολαύσεις τις αγαπημένες σου σειρές στην τηλεόραση. Απλά θα χρειαστεί να συνδέσεις τον υπολογιστή ή το laptop σου με την τηλεόρασή σου χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο HDMI.

Η μηνιαία συνδρομή στον ΑΝT1 Next διαρκεί 1 μήνα, ανεξάρτητα από το πόσες σειρές και επεισόδια βλέπεις μέσα στο διάστημα αυτό. 
Το κόστος της μηνιαίας βασικής συνδρομής είναι 2,99 Ευρώ.

Tρόποι πληρωμής 
Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν και με την παρελευσή του επιλέγετε έναν απο τους παρακάτω τρόπους πληρωμής. 
Η μηνιαία χρέωση είναι 2,99€ και ανανεώνεται αυτόματα μετά την λήξη της.